école primaire bilingue anglais allemand hennebont
Par Ecole St gilles Hennebont
An danvezioù : evit 40 truf
- 250 g chokolad du - 50 g amann - 50 g sukr sklas - 3 loaiad koaven fresk fraîche - kakao | Ingrédients : pour 40 truffes
- 250 g de chocolat noir - 50 g de beurre - 50 g de sucre glace - 3 cuillérée de crème fraîche - cacao |
![]() | |
Rekipe :
Lakaat ar chokolad da deuziñ e-barzh ur gastelodenn Lakaat ouzhpenn an amann hag ar sukr sklas Meskañ en ur ouzhpennañ ar c’hoaven fresk Moulañ an toaz gant ar bizied Roullal an trufoù er sukr sklas pe er c’hakao Lakaat an trufoù er yenerez a-raok o debriñ |
Chocolate truffles
Ingredients: for 40 truffle
|
![]() |
Recipe:
Melt the chocolate in a pan Add the butter and the sugar Mix with the cream fraiche Grind truffles in your fingers Roll truffles in the sugar or in the cocoa Put truffles in the refrigerator before eating them |
Eclipse Next 2019 - Hébergé par Overblog